Als u gaat verhuizen, of als u om wat voor reden dan ook niet genoeg ruimte meer heeft om uw inboedel thuis op te slaan, kunt u een externe opslagruimte huren. In deze blog leest u meer over de voordelen van het huren van een externe opslaglocatie voor uw inboedel.

 

Waarom opslaan?

Er zijn verschillende redenen waarom u uw inboedel zou willen opslaan. Misschien gaat u voor langere tijd naar het buitenland en wilt u uw inboedel veilig opslaan in uw afwezigheid, of misschien wacht u op het moment dat uw nieuwe huis wordt opgeleverd en wilt u in de tussentijd uw inboedel opslaan. Tijdelijke opslag heeft veel voordelen:

 

  • Als u dit wilt is er 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar toegang tot uw inboedel
  • Uw inboedel wordt optimaal beveiligd
  • Uw inboedel is gratis tot € 5.000 verzekerd
  • U kunt al vanaf 1 vierkante meter een opslagruimte huren
  • Opslagruimtes zijn te huur per maand
  • Uw inboedel staat schoon, droog en verwarmd
  • De prijzen zijn eerlijk

 

Naast het huren van een eigen opslagruimte, de zogenaamde selfstorage, is het tevens mogelijk uw inboedel bij gespecialiseerde opslagbedrijven op te laten slaan. Deze bedrijven gaan vaak beter met uw inboedel om en de locaties waar uw inboedel wordt opgeslagen zijn schoon, professioneel en goed onderhouden.

 

Opslag van antiek en piano’s

Als u voorwerpen van hoge waarde in uw inboedel heeft, of erg grote voorwerpen die in de juiste omstandigheden opgeslagen moeten worden, dan zijn ook daar speciale bedrijven voor beschikbaar. [company_name] uit [city] is bijvoorbeeld gespecialiseerd in de opslag van antiek, elektronica, schilderijen en piano’s. Met name piano’s hebben een ruimte nodig die schoon is, maar vooral ook op een juiste temperatuur wordt gehouden en qua luchtvochtigheid in orde is. De opslagprofessionals van [company_name] in [city] kunnen, omdat het een gespecialiseerd bedrijf is, de veiligheid van uw inboedel veel beter garanderen dan een selfstorage-bedrijf.

 

Gaat u binnenkort verhuizen en wilt u uw (waardevolle) inboedel veilig opslaan in een professionele ruimte? Neem contact op met [company_name] uit [city] voor meer informatie of een afspraak.