Verhuizen

Gul Verhuizingen is al meer dan 100 jaar dé naam voor alle verhuizingen in Egmond en omstreken. Wij verhuizen nationaal en internationaal. Alle verhuizingen of het nu om een particuliere verhuizing gaat of om een bedrijfsverhuizing, worden door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verricht. Bij ons staat efficiënt verhuizen boven aan.

Verhuizen zorgt voor veel stress. Het brengt veel organisatie- en regelwerk met zich mee. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u dit uit handen nemen. Of u nu verhuist van Egmond naar Amsterdam of van Egmond naar New York, wij verzorgen uw verhuizing tot in de puntjes en naar volle tevredenheid. Wij maken gebruik van de juiste materialen en onze jarenlange ervaring.  Internationaal hebben wij ook een goede naam opgebouwd en hebben wij veel waardevolle contacten over de hele wereld.

 

“Ouderwetse service in nieuwe tijden”

Daarom Gul verhuizingen

✔ 10 jaar ervaring

✔ Zowel over de weg als over de zee

✔ Altijd 1 aanspreekpunt

✔ Op de hoogte van de actuele wetgevingen

✔ Contacten over de hele wereld

Wilt u een offerte of heeft u vragen?

We gaan graag met u in gesprek. U kunt daarvoor het contactformulier gebruiken of ons bellen op 072-888 4340. Wij proberen altijd binnen een werkdag contact met u op te nemen.

Contact

072-888 4340
Email: info@gul-verhuizingen.nl

Facebook
Linkedin