Verhuisbedrijf Castricum

Gul Verhuizingen is al meer dan 100 jaar dé naam voor alle verhuizingen in Catricum en omstreken. Wij verhuizen nationaal en internationaal. Alle verhuizingen of het nu om een particuliere verhuizing gaat of om een bedrijfsverhuizing, worden door ons met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verricht. Bij ons staat efficiënt verhuizen boven aan.

Verhuizen zorgt voor veel stress. Het brengt veel organisatie- en regelwerk met zich mee. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u dit uit handen nemen. Of u nu verhuist van Catricum naar Amsterdam of van Catricum naar New York, wij verzorgen uw verhuizing tot in de puntjes en naar volle tevredenheid. Wij maken gebruik van de juiste materialen en onze jarenlange ervaring. Internationaal hebben wij ook een goede naam opgebouwd en hebben wij veel waardevolle contacten over de hele wereld.

“Ouderwetse service in nieuwe tijden”

Daarom Gul verhuizingen

✔ 10 jaar ervaring

✔ Zowel over de weg als over de zee

✔ Altijd 1 aanspreekpunt

✔ Op de hoogte van de actuele wetgevingen

✔ Contacten over de hele wereld

Onze verhuisdiensten

Gul verhuizingen heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met nationale- en internationale verhuizingen. Ook de kleinste klus wordt door ons met de grootste zorg uitgevoerd. Wij zijn expert op het gebied van specialistische klussen, zoals kantoor, project en fabrieksverhuizingen. Het verhuizen van piano’s, computers, kopieerapparaten e.d. vereist specialistische kennis en daar kunt u bij ons van op aan. Wij hebben alle “know how” en specialistische ervaring die nodig is om uw verhuizing goed te kunnen realiseren. Hierbij kunt u denken aan het verschepen of verzenden van de meubels of inventaris in de juiste (zeewaardige) verpakking tot het uiteindelijk bezorgen van de zendingen op het juiste adres.

Wij hebben kennis van de meest actuele wetgevingen. Tevens hebben wij veel contacten in heel Europa, waardoor wij op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en onmogelijkheden met betrekking tot verhuizingen over de hele wereld. Wij maken graag een vrijblijvende verhuisofferte voor u, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen. Wilt u een offerte of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Verhuisbedrijf Catricum Gul Verhuizingen

Gul verhuizingen realiseert al meer dan honderd jaar interne verhuizingen van werkplekken tot en met complete verhuizingen van kleine en grote bedrijven. Het verhuizen van een bedrijf is ingrijpend en vereist specialistische kennis. Een bedrijf verhuizen betekent vaak ook het stilleggen van bepaalde werkzaamheden binnen het bedrijf. Daarom is het van belang, dat uw bedrijf op de nieuwe locatie zo snel mogelijk operationeel is.

Wij van Gul verhuizingen gaan in een persoonlijk gesprek met u na hoe wij met een strakke planning een zo snel mogelijke verhuizing voor u en uw bedrijf kunnen realiseren. Daarom is een goede voorbereiding van essentieel belang en stellen wij samen met u een draaiboek op, waarbij efficiëntie voorop staat.

Onder onze verhuisservice verstaan wij ook het verhuizen van winkels, magazijnen, kantoren en zorginstellingen.

Wilt u een offerte of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Verhuisbedrijf Catricum Gul Verhuizingen

Wij van Gul verhuizingen hebben als extra service het verhuizen van kunst, zowel nationaal als internationaal. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het verhuizen van waardevolle kunstwerken voor zowel bedrijven, instellingen als particulieren. Hierdoor is uw kunstverhuizing 100% gegarandeerd. Het meest belangrijke van het verhuizen van kunst is de verpakking. Wij maken op maat houten kisten, kratten en andere verpakkingsmaterialen voor uw specifieke kunstvoorwerpen. Ook hebben wij auto’s met temp regelaars.

Door onze jarenlange ervaring in het verzorgen van kunstverhuizingen voor bedrijven en instellingen, kunnen wij u met ons specialisme een goede verhuizing van de kunstwerken garanderen. Wij komen graag bij u langs om de werkzaamheden met u door te nemen en een offerte op maat voor u samen te stellen.

Wilt u een offerte of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Verhuisbedrijf Catricum Gul Verhuizingen

Het vervoeren van een piano kan voor de nodige stress zorgen. Daarom hebben wij deskundig personeel in dienst, die voor deze verhuizing op een professionele wijze zorgdragen. Een en ander dient met de grootst mogelijke zorg te worden behandeld. Het verhuizen van een piano vraagt om specialistische benadering en daarvoor bent u bij ons aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring hebben wij hulpmiddelen, waardoor wij u een veilig transport kunnen garanderen. O.a. door drempelplaten, grind- en zandplaten te gebruiken kunnen wij met speciale karren op elke ondergrond rijden. Ook vervoeren wij van en naar een etage.
Wilt u een offerte of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Verhuisbedrijf Catricum Gul Verhuizingen

Verhuizen is een gebeurtenis vol stress. Er moeten heel veel zaken worden afgehandeld, naast het dagelijks leven. Dat is voor u niet een dagelijkse activiteit. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van verhuizingen. Wij zorgen ervoor, dat de stress tot een minimum wordt beperkt. Maak u geen zorgen, want verhuizen is ons dagelijks werk. Kwaliteit en dienstverlening staan bij ons voor op. Onze werknemers zijn enthousiaste verhuizers die door kwaliteit en een optimale dienstverlening te leveren, de verhuizing voor u ontspannen laten verlopen. Wij zorgen ervoor, dat u één contact persoon heeft.

Enkele opties waarbij wij u behulpzaam kunnen zijn:
– het inpakken, uitpakken en inruimen van uw meubilair e.d.
– de vloer uit uw oude huis halen
– uw oude huis verkoop klaar maken.
– aansluitingen als uw telefoon- en televisieaansluiting over zetten naar uw
nieuwe adres

Wij bespreken met u de mogelijkheden en leggen de gemaakte afspraken in een duidelijke, heldere offerte voor u vast. Hierdoor weet u waar u aan toe en bent en weten wij wat u van ons verwacht. Neem dan gerust contact op met Verhuisbedrijf Catricum Gul Verhuizingen

Wilt u een offerte of heeft u vragen?

We gaan graag met u in gesprek. U kunt daarvoor het contactformulier gebruiken of ons bellen op 072-888 4340. Wij proberen altijd binnen een werkdag contact met u op te nemen.

Contact

072-888 4340
Email: info@gul-verhuizingen.nl

Facebook
Linkedin