Opslag

Wij van Gul verhuizingen kunnen u ook van dienst zijn als het gaat om opslag van uw inboedel of inventaris. Dit kan nodig zijn, wanneer u tijdelijk ergens gaat wonen of u gaat uw woning/bedrijf verbouwen. Wij hebben veel opslagmogelijkheden binnen Nederland met de meest efficiënte beveiliging. Maar ook wanneer nodig met de juiste temperatuurregeling. Natuurlijk maakt het niet uit of uw inboedel/inventaris voor een korte tijd of langere periode opslag nodig heeft. De opslagruimten worden zowel aan bedrijven, als aan particulieren verhuurd.

Elke klant heeft andere opslag nodig en wij van Gul verhuizingen weten zeker, dat wij u de juiste opslag kunnen bieden.

“Ouderwetse service in nieuwe tijden”

Daarom Gul verhuizingen

✔ Selfstorage unit van 9m2 tot 20m2

✔ Containeropslag en onderhoud

✔ Uitstekend beveiligd

✔ Uw spullen kunnen zowel opgehaald als gebracht worden

Mogelijkheden

Bij Gul verhuizingen bent u op de juiste plek voor het opslaan van uw spullen.
Onze units zijn bereikbaar van 6 uur in de ochtend tot 9 uur in de avond. Ze variëren van 9 m2 tot ruim 20 m2. U krijgt een eigen sleutel met slot en is het mogelijk uw auto naar binnen te rijden tot aan de units. Het gehele pand is voorzien van beveiliging zodat uw spullen veilig staan opgeborgen.

Heeft u vragen of wilt u een unit huren neem dan gerust contact met ons op.

Daar wij een hoge mate aan service willen bieden, kunnen wij ook uw inboedel voor u ophalen. Wij zorgen voor het vervoer en het laden en lossen. Wij staan garant voor een goede en beveiligde opslag. Na de periode van opslag kunnen wij uw goederen naar elk adres dat u wenst, verhuizen.

Pallets kunnen wij ook voor u opslaan Wij hebben vele opslagmogelijkheden met speciale palletstellingen.

Hierbij houden wij ook rekening met het hout, dat zeer kwetsbaar is. Daarom is droog en brandveilig een belangrijk item bij onze opslagruimtes. Wij hebben de mogelijkheden tot het vervoeren van de pallets en kunnen deze dus voor u halen en brengen van en naar elk gewenst adres. Uw pallets kunt u ook zelf op elk moment weer ophalen.

 

Kunt u nog niet in uw nieuwe woning en is uw oude woning verkocht? Gaat u verbouwen en staan uw meubelen u in de weg?

Bij Gul verhuizingen kunt u altijd terecht voor (tijdelijke) opslag.

Ook hiervoor biedt Gul verhuizingen u mogelijkheden. Wij brengen de container die van zeer goede kwaliteit is naar u toe, waarna u uw goederen kunt inladen. Hierna halen wij de container weer op en zorgen voor een goede opslag. Onze opslag is goed beveiligd en wordt op de juiste temperatuur gehouden. Wanneer u uw goederen weer nodig heeft, is een simpel telefoontje naar ons voldoende om uw container op de juiste bestemming te brengen.

Uw archiefopslag vereist een goede beveiliging en een juiste temperatuur. Hierbij is vooral een goede luchtvochtigheidspercentage belangrijk. Ook kunnen wij uw archief voor u vernietigen. Door onze specialisatie en ons vakkundig en discreet personeel kunnen wij hiervoor garant staan.

Ook kunnen wij uw archief voor u vernietigen op een discrete wijze.

Wilt u een offerte of heeft u vragen?

We gaan graag met u in gesprek. U kunt daarvoor het contactformulier gebruiken of ons bellen op 072-888 4340. Wij proberen altijd binnen een werkdag contact met u op te nemen.

Contact

072-888 4340
Email: info@gul-verhuizingen.nl

Facebook
Linkedin