Internationale verhuizing

Gul verhuizingen heeft inmiddels meer dan 10 jaar ervaring met nationale- en internationale verhuizingen. Ook de kleinste klus wordt door ons met de grootste zorg uitgevoerd. Wij zijn expert op het gebied van specialistische klussen, zoals kantoor, project en fabrieksverhuizingen. Het verhuizen van piano’s, computers, kopieerapparaten e.d. vereist specialistische kennis en daar kunt u bij ons van op aan. Wij hebben alle “know how” en specialistische ervaring die nodig is om uw  verhuizing goed te kunnen realiseren. Hierbij kunt u denken aan het verschepen of verzenden van de meubels of inventaris in de juiste (zeewaardige) verpakking tot het uiteindelijk bezorgen van de zendingen op het juiste adres.

Wij hebben kennis van de meest actuele wetgevingen. Tevens hebben wij veel contacten in heel Europa, waardoor wij op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en onmogelijkheden met betrekking tot verhuizingen over de hele wereld. Wij maken graag een vrijblijvende verhuisofferte voor u, afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

“Ouderwetse service in nieuwe tijden”

Daarom Gul verhuizingen

✔ 10 jaar ervaring

✔ Zowel over de weg als over de zee

✔ Altijd 1 aanspreekpunt

✔ Op de hoogte van de actuele wetgevingen

✔ Contacten over de hele wereld

Wilt u een offerte of heeft u vragen?

We gaan graag met u in gesprek. U kunt daarvoor het contactformulier gebruiken of ons bellen op 072-888 4340. Wij proberen altijd binnen een werkdag contact met u op te nemen.

Contact

072-888 4340
Email: info@gul-verhuizingen.nl

Facebook
Linkedin