Vervangt u uw grote gezinswoning voor een kleine bungalow? Of verhuist u naar een verzorgingstehuis? Vrijwel elke verhuizing is stressvol en een seniorenverhuizing is daar geen uitzondering op. Bovendien spelen, als u wat ouder bent, diverse andere zaken een rol. Zo kunt u vaak niet uw gehele inboedel meenemen naar uw nieuwe woning, kunt u zelf wellicht niet meer zo zwaar tillen en staan er misschien minder vrienden en familieleden klaar om u te helpen. Door te kiezen voor een seniorenverhuisservice kunt u zich geheel laten ontzorgen.

 

Wat is een seniorenverhuizing precies?

Bij een verhuizing voor senioren draait het erom u zo min mogelijk stress en moeite te laten ondervinden; zowel voor, tijdens als direct na het verhuizen. Dit betekent dat de verhuizers niet alleen vooraf ingepakte dozen en meubilair van A naar B brengen, maar een zeer uitgebreid dienstenpakket aanbieden om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Zo hoeft u zelf niets in te pakken en kunt u zodra u in uw nieuwe woning aankomt meteen lekker een kop thee zetten, op de bank ploffen en de tv aanzetten. Uw favoriete foto’s hangen al aan de muren en uw bed is alvast opgemaakt.

 

Waarom kiest u voor deze service?

Waarom kiezen voor een seniorenverhuizing door Gul Verhuizingen in de omgeving van Heiloo, Castricum en Egmond? We zetten graag even alle voordelen voor u op een rijtje:

  • U kunt uw hele inboedel laten inpakken en weer laten uitpakken in uw nieuwe huis
  • Delen van de inboedel die u niet wenst mee te nemen kunnen naar een ander adres worden gebracht, zoals een zelfopslag of de woning van een van uw kinderen
  • Wij kunnen uw nieuwe woning stofferen en voorzien van nieuwe vloeren
  • Aan de hand van uw wensen wordt uw nieuwe woning geheel ingericht
  • Wij installeren uw wasmachine, droger, afwasmachine en tv voor u
  • Wij zetten uw telefoon-, televisie- en internetverbinding over naar uw nieuwe adres
  • Wij maken graag uw oude huis verkoopklaar

Natuurlijk kunt u precies kiezen van welke diensten u gebruik wenst te maken. Zo past u de seniorenverhuizing perfect aan uw wensen en uw budget aan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of meteen een offerte aanvragen voor uw verhuizing in de regio Heiloo, Castricum of Egmond? Neem dan vrijblijvend contact op met Gul Verhuizingen.