Als u een (tweedehands) keuken via bijvoorbeeld Marktplaats koopt, uw droomkeuken is een toonzaalmodel, of u kiest na koop van een nieuwe keuken voor het eigen vervoer ervan, dan komt u waarschijnlijk voor een probleem te staan. Het is bijzonder lastig om een dergelijke keuken te vervoeren. De afmetingen van een keuken zijn meestal dusdanig dat ze niet zomaar in een aanhanger passen, laat staan in een busje. Vaak gaat het om flinke kasten en is het vooral het aanrechtblad dat voor hoofdbrekens zorgt. Denk maar eens aan een groot blad uit een stuk gemaakt van graniet of natuursteen, u zou niet willen dat het ergens breekt of een beschadiging oploopt.

 

Een professional

Gelukkig hoeft u het vervoer van een keuken niet zelf te doen, want er zijn gecertificeerde bedrijven, met professioneel geschoold personeel, die u de zorg van het vervoer volledig uit handen kunnen nemen. De keuken wordt opgehaald op het adres waar hij gekocht is en, als dit nog moet gebeuren, vakkundig gedemonteerd. De eventueel aanwezige keukenapparatuur wordt zorgvuldig ingepakt en de keuken wordt getransporteerd naar het adres van uw keuze. Hier wordt de keuken voorzichtig gelost en als u dit afgesproken hebt, weer vakkundig gemonteerd. Ook worden de apparatuur en de kranen aangesloten, zodat u van uw  – nieuwe – keuken kunt gaan genieten.

Nu is het mogelijk dat u al een keuken gekocht hebt, terwijl u nog moet gaan verbouwen of terwijl uw nieuwe huis nog niet klaar is. Dat kunt u de keuken tijdelijk laten opslaan in een verwarmde, gesloten en beveiligde opslag. Op het moment dat u uw keuken wilt gaan gebruiken, wordt hij bij u bezorgd en gemonteerd. Deze keukenopslag is ook een uitkomst als u geen nieuwe keuken hebt gekocht, maar uw eigen keuken tijdelijk niet kunt plaatsen vanwege bijvoorbeeld een verbouwing.

 

Gecertificeerd bedrijf

Door bij keukentransport  en – opslag een professioneel bedrijf in te schakelen, bent u verzekerd van zeer vakkundig transport van uw exclusieve bezit. Het gecertificeerde Gul Verhuizingen is hiervoor het aangewezen bedrijf. Met al meer dan veertig jaar ervaring op het gebied van alle soorten verhuizingen is uw keuken in goede handen. Neem dan ook zeker met ons contact op als u denkt over keukentransport, zodat we samen met u kunnen kijken wat wij voor u kunnen betekenen.