Bedrijfsverhuizingen

Gul verhuizingen realiseert al meer dan honderd jaar interne verhuizingen van werkplekken tot en met complete verhuizingen van kleine en grote bedrijven. Het  verhuizen van een bedrijf is ingrijpend en vereist specialistische kennis. Een bedrijf verhuizen betekent vaak ook het stilleggen van bepaalde werkzaamheden binnen het bedrijf. Daarom is het van belang, dat uw bedrijf op de nieuwe locatie zo snel mogelijk operationeel is.

Wij van Gul verhuizingen gaan in een persoonlijk gesprek met u na hoe wij met een strakke planning een zo snel mogelijke verhuizing voor u en uw bedrijf kunnen realiseren. Daarom is een goede voorbereiding van essentieel belang en stellen wij samen met u een draaiboek op, waarbij efficiëntie voorop staat.

Onder onze verhuisservice verstaan wij ook het verhuizen van winkels, magazijnen, kantoren en zorginstellingen.

Kortom, uw verhuizing is bij ons in goede handen. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek om na te gaan wat wij u kunnen bieden!!

Daarom Gul verhuizingen

✔ Meer dan 100 jaar verhuiservaring

✔ Altijd 1 aanspreekpunt

✔ Ook in het weekend bereikbaar

✔ Zelfde garanties als bij erkende verhuizer

Wilt u een offerte of heeft u vragen?

We gaan graag met u in gesprek. U kunt daarvoor het contactformulier gebruiken of ons bellen op 072-888 4340. Wij proberen altijd binnen een werkdag contact met u op te nemen.

Contact

072-888 4340
Email: info@gul-verhuizingen.nl

Facebook
Linkedin